Uppdatering: Smarta sminktips

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag varit så dålig på att uppdatera bloggen, men jag har prioriterat andra saker på senaste. Men jag ska verkligen försöka mitt bästa att hålla bloggen vid liv.

Jag tänkte jag skulle börja med att uppdatera bloggen med lite smarta sminktips som nästan alla är ute efter dagligen. Vi alla vill ju alltid veta vad man kan göra för att se lite bättre ut och vilka tips som finns därute för att lyckas. Jag har alltid tyckt att lagom är alltid bäst, att man ska se så naturlig ut som möjligt.
Sen såklart så handlar det om att sminka sig rätt, vi alla är olika och har olika hudtyper..så anpassa din makeup efter din hud.

Steg 1: Är att alltid se till att ansiktet är rent och återfuktat med en bra fuktkräm som passar din hudtyp. Det är det allra viktigaste för att din bas ska se så naturlig ut som möjligt och dessutom sitta bra. Sen se till att färgen passar just dig. För att välja rätt färg så är det bästa sättet att applicera en liten mängd på haklinjen. Den ska smälta in och inte lämna någon skugga. Många vill se lite brunare ut och väljer ofta en foundation som är lite mörkare..men använd istället lite brunpuder efteråt istället. Sen är det bra att fixera basen med ett löspuder.

Är det så att du ska täcka lite skavanker i ansiktet så är det bästa att använda en concealer innan du lägger på foundation.

Jag tycker att ögonbrynen är själva centrumet i ansiktet. Utan ögonbryn så blir ingen bas bra. Jag använder mig alltid utav en ögonbrynsskugga och en snedskuren pensel för att få till en bra form. Det är en smakfråga men jag tycker att kajal blir för hårt. Är du blond så se till att använda dig av en ljusbrun skugga så det inte blir för hårt, är du mörkhårig så kan du använda dig av en liten mörkare färg.

Sen älskar jag rouge som går åt den mer aprikosa färgen. Men på sommrarna så använde rjag mig mest av brunpuder för att få lite mer färg i ansiktet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0